code 13 after wire tuck,fixed that now idles like a subaru.

 
Post new topic   Reply to topic    e-hatch.com Forum Index // 4th gen
View previous topic :: View next topic  
Author Message
d16efhatch
newb


Joined: 17 Mar 2006
Posts: 17
Posts per day: 0
Location: Michigan

PostPosted: Sat Mar 25, 2006 12:11 am    Post subject: code 13 after wire tuck,fixed that now idles like a subaru. Reply with quote
ok so i did a wire tuck and forgot to plug my pa sensor back in when i hid my headlight wiring,got a code 13 plugged the pa sensor back in and reset the ecu and it still idles like a subaru,it never did this before until i threw that code 13.anyone know what the hell it could be?
_________________
EF Squad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
91si
newb


Joined: 12 Oct 2005
Posts: 30
Posts per day: 0.01
Location: northern california

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 11:39 pm    Post subject: Reply with quote
sounds like the vacuum source to the sensor might be bad\leaking.
_________________
"Cause you touch yourself at night..."
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Schrader
Site Sponsor


Joined: 14 May 2005
Posts: 632
Posts per day: 0.14
Location: Northern, British Columbia

PostPosted: Sun Sep 03, 2006 12:58 am    Post subject: Reply with quote
code 13 is the baro metric pressure sensor, or you Maf sensor. THey are the same thing. It may just be disconnected or something.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Post new topic   Reply to topic    e-hatch.com Forum Index // 4th gen All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

      What is RSS?
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group